Alla annonser > Camping & Friluftsliv > Vänersborg

UppblÃ¥sbar luftsoffa utan pump - Flera färgval - Snabb leverans i Vänersborg, Västra Götalands län säljes

Uppblåsbar luftsoffa utan pump - Flera färgval - Snabb leverans
Uppblåsbar luftsoffa utan pump - Flera färgval - Snabb leverans
Uppblåsbar luftsoffa utan pump - Flera färgval - Snabb leverans
Uppblåsbar luftsoffa utan pump - Flera färgval - Snabb leverans
Google Maps
Beskrivning:

Uppblåsbara luftsoffor i Lounge-modell för stranden, poolen, camping, parkhäng, festivaldagar, trädgårdsfesten, lantstället eller chill med kompisarna. Våra luftsoffor innefattar de bästa materialvalen och de viktiga detaljerna som sidfickor, förankringsögla för marken och dubbla lås på säkerhetsspännet för garanterad tillförslutning när luftsoffan används. Kraftfullt ytterlager av len Ripstop-nylon och stark PE-plast på insidan för tuff användning.
Den uppblåsbara luftsoffan fylls enkelt med luft utan att någon pump behöver användas. Dra luftsoffan genom luften ett par gånger, rulla ihop öppningen och lås säkerhetsspännet.
*Material utsida: Slitstark Ripstop Nylon 210T
*Material insida: Kraftig PE-plast
*Kraftfulla lister i PP-material runt luftöppningarna
*Mått i uppblåst läge: ca 200 x 75 cm
*Mått med förvaringspåse - ca 35 x 25 cm
*Maxvikt: 200 kg
*Vikt: ca 1,2 kg
*Levereras i praktisk förvaringspåse med dragsko och axelrem
*Smuts- och vattenavstötande material
Luftsofforna kan användas på de flesta underlag som sand, gräs, snö, asfalt och sten - Undvik skarpa kanter.
Luftsoffan i laybag-modell är en mycket populär produkt på grund av sina praktiska egenskaper och den bekväma, mjuka och runda designen. Luftsoffan fylls enkelt med luft utan att någon pump behöver användas. Användaren drar luftsoffan av lamzac-modell framför sig genom luften ett par gånger, öppningen stängs igen genom att den rullas ihop och den stressfria tillvaron kan börja på riktigt. Avkoppling utlovas!
Den avlånga formen gör luftsoffan otroligt bekväm med en smått magisk känsla av att sväva över marken. Nästan som att ta med sig sin favoritmöbel i hemmet Var som helst där då är. Antingen ligger du raklång i den eller så sitter du och ett par kompisar bekvämt på bredden. Perfekt när solstolar och annat möblemang inte finns tillgängligt.
Tröttnar du på att ligga på stranden och vill ta ett dopp i havet, sjön eller poolen, ta med dig luftsoffan till vattnet. Den tål användning i vatten och garanterar en härlig stund på vattenytan.
Luftsoffan förvaras i en praktisk förvaringspåse när den inte används. Mycket kompakt design som tar lite plats med en vikt på endast 1,2 kg. Perfekt tillbehör att ta med på utflykterna till stranden, parken, festivalerna eller grillfesterna.
Luftsofforna blir inte så varma som man kan tro, då luften kyler ytan inifrån. Tvärt om blir effekten när det är lite svalare ute, då värms inneluften av den som använder luftsoffan och bidrar med en skön känsla när man ligger eller sitter på den.
REA just nu - 479:- inkl. frakt!
Ordinarie pris: 549:-
Välkommen in till vår webbutik på www.chillingliving.se

Kontakt:Mejla annonsören
 Redigera
 Anmäl annons
Pris:479:-
Inlagd:26 July 2016
Typ: säljes - privatperson
Län:Västra Götalands län
Stad:Vänersborg
Postnummer:46254
Kategori:Camping & Friluftsliv
Övriga:Annonsen är äldre än 2 månader.
Dela:
Länk: